Atletický trojboj

1.jpg

Vzácným spojením síly, rychlosti a vytrvalosti, atletický trojboj je jedním z nejzajímavějších sportovních událostí, které dokáží propojit individuální schopnosti s týmovou soutěživostí, a právě této soutěže jsme se ve čtvrtek 02. 05. 2024 ve složení Václav Götz, Elen Königová, Kateřina Bartáková a Eduard Beneš zúčastnili.

Atletický trojboj zahrnoval tyto disciplíny: skok do dálky, hod kriketovým míčkem a běh na 60 metrů + štafeta. Každá z těchto disciplín vyžaduje od sportovce specifické dovednosti a techniky, a kombinace těchto disciplín v jediném závodě je skvělým testem atletické všestrannosti.

Tým složený z žáků naší školy se vydal do tohoto sportovního dobrodružství s nadšením a odhodláním. Žáci museli čelit mnohem zkušenějším týmům ze sportovních škol, a tak samotná cesta soutěží se stala cílem. Bez ohledu na umístění se žáci statečně vypořádávali s jednotlivými disciplínami a stali se vítězi sami pro sebe.

Tento den ukázal, že atletický trojboj není jen o vítězstvích a porážkách, ale o cestě, která formuje charaktery a posiluje týmového ducha. A Základní škola Březinova 52 právě dokázala, že v této cestě má své významné místo.


Fotogalerie

1.jpg 2.jpg