Erasmus ve Splitu

OŠ Blatine-Škrape (12).jpg

Naše škola se účastnila programu Erasmus+, který podporuje mezinárodní výměnu a spolupráci v oblasti vzdělávání a odborné přípravy. Díky této iniciativě měly dvě naše paní učitelky možnost zúčastnit se čtyřdenního Erasmu zaměřeného na job shadowing ve Splitu, malebném přístavním městě v Chorvatsku.

Job shadowing je jednou z aktivit programu Erasmus+, která umožňuje sledovat práci odborníků v jiných zemích za účelem získání nových znalostí a dovedností.

Kromě sledování výuky měly naše paní učitelky také možnost setkat se s místními pedagogy, řediteli škol a dokonce i zástupci města Splitu, kteří se zajímají o rozvoj vzdělávacího systému ve městě. Tyto konzultace jim poskytly nejen nové perspektivy, ale také možnost diskutovat o aktuálních trendech a výzvách v oblasti vzdělávání.

Po návratu do naší školy obě paní učitelky sdílely své zkušenosti s ostatními kolegy a plánují využít získané poznatky a dovednosti ve prospěch našich žáků. 


Fotogalerie

OŠ Blatine-Škrape (12).jpg 16fbf0d4-4df3-45fa-9602-555c1566f77e.jpg Centre of Excellence (35).jpg Grad Split (1).jpg IMG_4321.jpg Old reamins of Solin (29).jpg old remains of Salona  (10).jpg old remains of Salona  (29).jpg old remains of Salona  (42).jpg OŠ Blatine-Škrape (52).jpg